СOSMO | PlayOut

СOSMO | PlayOut - Фото
PlayOut
Платформа сервісів

17 березня, 2021 | 13:48

СOSMO | PlayOut - це сучасне хмарне рішення, що дозволяє в найкоротші терміни розгорнути й запустити телеканал. Наповнювати ефір раніше створеним контентом і прямими включеннями з застосуванням високотехнологічних візуальних ефектів, яскравою анімацією - це просто і легко з новою програмою від Cosmonova Broadcast. Ми успішно здійснюємо доставку програмного забезпечення в різні країни. Регулярно у нас з'являється все більше клієнтів, в тому числі іноземних, які встигли оцінити широкі можливості і сучасні інновації, що надаються нашою компанією.

Головні функції СOSMO | PlayOut включають:
- Медіасховище
- Планування
- Формування ефіру
- Додавання контенту
- Застосування анімації та візуальних ефектів
- Управління телеканалом
- Управління прямими ефірами
- Заміщення реклами
- EPG редактор

СOSMO | PlayOut дозволяє клієнту розгорнути телеканал та розпочати повноцінну трансляцію з мінімальними витратами. Це сучасне високотехнологічне хмарне програмне забезпечення, яке дозволяє клієнту надавати телеглядачам чудовий інноваційний продукт. Використання клауд плей аут гарантує високу якість мовлення, що не поступається будь-якій іншій трансляції, зробленій на звичайному оснащенні.

СOSMO | PlayOut дозволяє завантажувати свою відеотеку. Під час завантаження не потребується транскодування. СOSMO | PlayOut підтримує практично всі формати відео. Планування сітки ефіру може здійснюватися як із використанням контенту зі сховища, так і з використанням прямих включень, у формате SD чи HD, 4K. Щоденна підтримка 24/7 допоможе отримати своєчасну консультацію та вирішити актуальну задачу.

Наше рішення передбачає легкий запуск телеканалу. Ви не будете марно витрачати ресурси на інсталяцію чи обслуговування серверів. Спробуйте демоверсію – це чудова нагода побачити наочно інтерфейс та функціонал програми. Наші спеціалісти завжди готові познайомити Вас із інтерфейсом та функціоналом програми, розрахувати вартість технічного забезпечення для рішення вашої задачі, видати вам демоверсію на тест.

Cosmonova Broadcast - це сучасні IT і High Tech технології для медіа бізнесу, відома в світі компанія з власною телекомунікаційною інфраструктурою, дата-центром, програмно-апаратними рішеннями, пакетом сервісів і програм власної розробки. Ми працюємо 16 років під брендом COSMONOVA|NET, і за цей час встигли завоювати міцні позиції на ринку, а також - довіру наших клієнтів та стати окремою бізнес одиницею. У нас працює згуртована команда менеджерів, R&D професіоналів і IT розробників, яка кожен день прискорює впровадження, оптимізує вартість експлуатації, скорочує дистанцію між творцями і споживачами контенту.

Сьогодні наша компанія є надійним постачальником інновацій і партнером більшості провайдерів, операторів і телеканалів України та ряду інших країн. Щодня мільйони людей дивляться шикарний відео контент, підготовлений, оброблений, переданий, доставлений і запущений в ефір за допомогою сервісів Cosmonova Broadcast.

Схожі новини

Функція TimeShift для LIVE трансляцій у Cosmo|PlayOUT - Фото

Функція TimeShift для LIVE трансляцій у Cosmo|PlayOUT

Сервіс нашої компанії Cosmo|PlayOUT, який служить для запуску телеканалів та ефективного планування та наповнення ефіру в інтеграції з сервісом запису Web Rec, пропонує нову функцію для прямих ефірів - TimeShift. TimeShiftt відкриває можливості часової затримки прямого ефіру.

22 лютого, 2024 | 11:13

ТОП-5 сервісів від Cosmonova Broadcast - Фото

ТОП-5 сервісів від Cosmonova Broadcast

Поки наша команда інтенсивно працює над вдосконаленням та створенням нових сервісів для вас, хочемо звернути увагу на ті продукти, які вже зараз можуть технологізувати ваш медіа бізнес.

05 листопада, 2021 | 15:00

Cosmonova Broadcast розширює свої потужності для надійної доставки сигналу в Балтійському регіоні - Фото

Cosmonova Broadcast розширює свої потужності для надійної доставки сигналу в Балтійському регіоні

Компанія Cosmonova Broadcast відкрила нові потужності для надійної доставки сигналу в Балтійському регіоні.
Дана інфраструктура побудована аналогічно тих, що ми вже успішно використовуємо в Україні, Німеччині та Польщі.

08 червня, 2023 | 08:12

Команда Cosmonova Broadcast на IBC 2022 - Фото

Команда Cosmonova Broadcast на IBC 2022

Ми гідно представили нашу компанію на конференції IBC2022!

Український прапор гордо майорів на нашому павільйоні! Ми презентували власні технічні рішення протягом 4 днів та наголошували на тому, що наші рішення - це виключно продукт зроблений нашими українськими розробниками та командою інженерів.

12 вересня, 2022 | 11:01

Cosmonova Broadcast: Підсумки участі IBC2023 - Фото

Cosmonova Broadcast: Підсумки участі IBC2023

Наша команда Cosmonova Broadcast була присутня на IBC2023, демонструючи власні високотехнологічні продукти українського виробництва на міжнародній конференції. Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто завітав на наш стенд та приєднався до обговорень та демонстрацій.

20 вересня, 2023 | 13:15

Додаткова монетизація: персоналізована реклама на телебаченні - Фото

Додаткова монетизація: персоналізована реклама на телебаченні

Таргетування реклами згідно з інтересами користувача є ключовою перевагою, оскільки дозволяє точно визначити цільову аудиторію та показувати рекламу, яка відповідає їхнім індивідуальним уподобанням та потребам. 

16 січня, 2024 | 12:08

Партнерство та менторство для залучення інвестиційних та грантових коштів - Фото

Партнерство та менторство для залучення інвестиційних та грантових коштів

Організації, які надають гранти, зазвичай пропонують різні критерії відбору проєктів, які можуть отримати грант. Ці критерії можуть включати такі показники, як ступінь новаторства проєкту, його соціальна важливість, можливості розвитку та багато інших.

03 березня, 2023 | 10:00

Cosmonova Broadcast з нетерпінням зустрічатиме Вас на IBC2023! - Фото

Cosmonova Broadcast з нетерпінням зустрічатиме Вас на IBC2023!

Cosmonova Broadcast з нетерпінням зустрічатиме вас на IBC2023, що відбудеться в Амстердамі з 15 по 18 вересня!

Під час заходу ви зможете ознайомитися з нашими інноваційними продуктами в 2 холі, на стенді 2.B15.

18 серпня, 2023 | 13:09

Написати повідомлення

Phone